DESPRE TERAPIE

Cum imi aleg terapeutul?

Ca in orice terapie prin comunicare, care necesita deschidere sufleteasca, este foarte important ca omul pe care il alegem sa ne inspire incredere si caldura. Cu totii am trait sentimentul ca dorim sau nu sa interactionam cu anumite persoane, chiar de la prima intalnire. Asa cum ”o imagine face cat o mie de cuvinte”, tot astfel simtim ca, privind un om, vrem sau nu sa fie cel caruia decidem sa ii ”punem sufletul pe masa”. Aceasta decizie va apartine!

Cum contactam un terapeut dupa ce ne-am decis sa incepem terapia?

Trimiteti un e-mail la adresa de contact sau sunati la numarul de telefon din pagina de contact. Daca nu vi se raspunde veti fi sunat inapoi sau vi se va trimite un mesaj pentru a stabili detaliile primei intalniri.

Ce se intampla in prima sedinta ?

Vom face cunostinta, vom discuta despre motivele care v-au adus la cabinet si von semna un contract de confidentialitate care sa ne garanteze, o data in plus, ca suntem in siguranta.
Vom decide impreuna, in functie de complexitatea problemelor, cate sedinte de terapie anticipam ca vor avea loc. Frecventa sedintelor este, in general, de o sedinta de terapie de 50 de minute, o data pe saptamana.

Unde se desfasoara sedintele de terapie?

Sedintele de terapie se desfasoara intr-un cabinet special amenajat pentru astfel de activitati, care asigura un cadru confortabil, linistit si securizant.

Ana Dobre - Cabinet de Psihoterapie si Dezvoltare Personala